Γρήγορη Περιήγηση

04-05-26 - 14:20
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Το Δ.Σ. Ροδόπολης συμμετείχε στη δράση "Τα παραμύθια δεν έχουν σύνορα"

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 04/05/2026

Ο Δήμος Διονύσου χαιρετίζει με χαρά και υπερηφάνεια τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης στη σημαντική δράση, που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Η πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Κοπεγχάγη, με τίτλο «Τα παραμύθια δεν έχουν σύνορα – Οι ζωγραφιές μας ταξιδεύουν στο Μουσείο Άντερσεν», αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα δράσης που προάγει τη φιλαναγνωσία, ενισχύει την εξωστρέφεια και καλλιεργεί τη διαπολιτισμική επικοινωνία.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, εμπνευσμένοι από το έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το αηδόνι του αυτοκράτορα», δημιούργησαν με φαντασία και ευαισθησία τις δικές τους ζωγραφιές. Τα έργα τους θα παρουσιαστούν, μαζί με εκείνα άλλων σχολείων, στο Μουσείο Άντερσεν στο Οντένσε της Δανίας, μεταφέροντας ένα όμορφο μήνυμα δημιουργικότητας και συνεργασίας πέρα από σύνορα.

Ο Δήμος Διονύσου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους, στηρίζοντας κάθε δράση που ενισχύει τη γνώση, τον πολιτισμό και την εξωστρέφεια της νέας γενιάς.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο