Γρήγορη Περιήγηση

19-03-24 - 12:50
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Γενικός Γραμματέας

Ο Κωνσταντίνος Βαφειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και είναι διπλωματούχος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1997), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος M.Sc. in Advanced Chemical Engineering από το Imperial College London (1998) και διδακτορικού διπλώματος Ph.D. in Control Engineering από το City University London (2003).
Το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στα Βριλήσσια και ανέλαβε Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγύης ενώ από τον Ιούλιο του 2015 ανέλαβε Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανθρώπινου Δυναμικού, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εξορθολογισμό και σημαντική βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και από το Σεπτέμβριο του 2019 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων αναλαμβάνοντας πέρα από τη συνέχιση της ορθής οικονομικής διαχείρισης και το αναπτυξιακό χαρτοφυλάκιο του Δήμου όσον αφορά στη στρατηγική του στον κρίσιμο τομέα των μελετών και της διαχείρισης των χώρων και των υποδομών του.
Διετέλεσε Δήμαρχος Βριλησσίων για το διάστημα Μάιος έως Δεκέμβριος του 2023.
Είναι ανώτερο στέλεχος σε ελληνική εταιρία τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε σύνθετα έργα πληροφορικής, με έμφαση στο χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς και στο σχεδιασμό και υλοποίηση επενδυτικών, ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων.
Έχει διατελέσει εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ) από το 2005, Β’ Αντιπρόεδρος από το 2007 και Πρόεδρος (2010 – 2015) ενώ έχει εκλεγεί στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) για τρεις διαδοχικές θητείες (2013 - σήμερα). Επίσης, έχει διατελέσει Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Θεμάτων Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας καθώς και της Μόνιμης Επιτροπής Θεμάτων Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΤΕΕ.
Κατά το παρελθόν έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε σημαντικούς οργανισμούς αρχικά ως Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ) (2010-2014) συμμετέχοντας στην επιτυχημένη ιδιωτικοποίηση του καθώς και ως Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (2015 - 2019) με αρμοδιότητες τα διεθνή έργα και την ανάπτυξη της εταιρίας συμβάλλοντας στην αύξηση της κερδοφορίας της και την προώθηση μεγάλων επενδυτικών έργων.
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο