

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους γονείς και τους μαθητές ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών, η αθλητική εκδήλωση «ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ» την Κυριακή 24 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί με τροποποίηση στο πρόγραμμά της.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων και η προστασία των παιδιών, οι μαθητές της Γ’ και της Δ’ Δημοτικού θα προσέλθουν μια ώρα αργότερα στο Δημοτικό Στάδιο Διονύσου (επί της Λ. Διονύσου). Δηλαδή, αντί της προγραμματισμένης 09:00 στις 10:00.
Η δράση, η οποία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής και το πρόγραμμα BE ACTIVE της Γ.Γ.Α., παραμένει μια μεγάλη γιορτή κίνησης και χαράς. Οι μικροί μας δημότες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασικό αθλητισμό (δρόμοι, άλματα, ρίψεις) μέσα από το παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, ενώ σε κάθε παιδί θα δοθεί ένα αναμνηστικό T-shirt.
Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και αθλητισμό.