Γρήγορη Περιήγηση

22-07-24 - 20:11
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ προσέφερε στο Δήμο Διονύσου δεξαμενή νερού για τον ανεφοδιασμό πυροσβεστικών οχημάτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/06/2024

Στο πλαίσιο του πολυεπίπεδου σχεδίου δράσης τους για την πρόληψη και προστασία από τις δασικές πυρκαγιές, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ προσέφερε στο Δήμο Διονύσου μια δεξαμενή νερού για τον ανεφοδιασμό πυροσβεστικών οχημάτων. Παρουσία της Δημάρχου Διονύσου, Κ. Μαϊχόσογλου, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας & Ύδρευσης, Ι. Τραϊφόρου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Α. Κουκά και του Αντιδημάρχου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρ. Κοντογεώργου καθώς και μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας...

Αναντίρρητα, μια πράξη κοινωνικής ευθύνης αλλά και μια επένδυση για το παρόν και το μέλλον, που δύναται να σώσει ζωές, να προστατεύσει περιουσίες και να προστατεύσει το περιβάλλον. Η δωρεά της δεξαμενής αποτελεί μια ουσιαστική συμβολή στον αγώνα κατά των πυρκαγιών και στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η δεξαμενή νερού θα αποτελέσει βασικό εξοπλισμό για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην περιοχή της Άνοιξης. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η πρόσβαση σε επαρκείς ποσότητες νερού είναι κρίσιμη για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την αποτροπή της εξάπλωσής τους. Με την τοποθέτηση της δεξαμενής σε έναν τόσο στρατηγικό σημείο, τα πυροσβεστικά οχήματα θα μπορούν να ανεφοδιάζουν τα οχήματά τους γρήγορα και αποτελεσματικά, μειώνοντας το χρόνο απόκρισης και βελτιώνοντας την ικανότητα κατάσβεσης.

Με τη συγκεκριμένη χορηγία, αποδεικνύεται έμπρακτα η δέσμευσή μας για την αδιάλειπτη προστασία του Δήμου και την υποστήριξη των ηρώων που μάχονται στην «πρώτη γραμμή» για την ασφάλειά μας.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο