Γρήγορη Περιήγηση

21-07-24 - 12:22
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

19 κούτες με σχολικά είδη συγκέντρωσε ο Δήμος Διονύσου για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/09/2021

Όλος ο Δήμος Διονύσου έγινε το Σάββατο 18/9 μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της δράσης συγκέντρωσης σχολικών ειδών στο Δημαρχείο Διονύσου, σε συνεργασία του Δήμου με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώθηκαν 19 κούτες με τσάντες, τετράδια, μολύβια και στυλό, που προσέφεραν δεκάδες δημότες, σύλλογοι, τοπικά καταστήματα αλλά και μεγάλες εταιρίες.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Διονύσου με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Παιδείας Σπύρου Αρνή, της κ.Σπυριδούλας Λαγκαδινού και του κ.Βασίλη Κατσουρού από το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρη Μπαμπανίκα και των εθελοντών  Μελίνας Αθυμαρίτη, Ελένης Ζαμπούρη, Γιώργου Αθυμαρίτη και Βασίλη Κοραχάη.

Σημαντική ήταν η προσφορά της εταιρίας Κοροπούλης Συσκευασίες ΑΕ, του Βιβλιοπωλείου Κουλουψούζης Παύλος (Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, Άγιος Στέφανος), του Cafe Duke (Λεωφόρος Μαραθώνος 15, Άγιος Στέφανος) και της κ.Ευτυχίας Παντελάκη (Λ.Λίμνης Μαραθώνος 29, Άγιος Στέφανος).

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχία της δράσης και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους δημότες, συλλόγους και εταιρίες που με την προσφορά τους στα παιδιά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη αι ανθρωπιά τους.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο