Γρήγορη Περιήγηση

13-06-24 - 20:39
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/05/2018

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

Την Κυριακή 20 Μαΐου τρέχουμε και περπατάμε στον Δήμο μας για καλό σκοπό.

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Διονύσου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν και μάλιστα για καλό σκοπό: την στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Ο Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε», θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ταυτόχρονα, σε 22 δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Διονύσου.

Ο κάθε συμμετέχων συνεισφέρει το ποσό των 5 ευρώ τα οποία θα μετατραπούν άμεσα από τον ΣΚΑΪ σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, βοηθώντας έτσι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους δήμους που συμμετέχουν, στις 9 π.μ. για τους δρομείς και 15 λεπτά αργότερα στις 9:15΄ π.μ. για όσους θέλουν να κάνουν δυναμικό βάδην, και σε ζωντανή ραδιοφωνική και τηλεοπτική σύνδεση.

Στον Δήμο μας αφετηρία και τερματισμός είναι η πλατεία Σταμάτας και θα διανύσουμε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο, στις δημοτικές ενότητες Σταμάτας και Ροδόπολης.

Την Κυριακή 20 Μαΐου τρέχουμε για καλό σκοπό.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ :

 

Εκτός από τον Δήμο Διονύσου, συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι δήμοι: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών - Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς, ο κάθε κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, πρέπει: • Να βεβαιωθεί ότι το ζώο του εμφανίζεται στο ΕΜΖΣ, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet στο pet.gov.gr, αν δεν εμφανίζονται να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρό του. • Να ελέγξει ότι τα στοιχεία του ζώου τους εμφανίζονται επικαιροποιημένα σε περίπτωση που είναι ήδη στειρωμένο και εμβολιασμένο, αν δεν εμφανίζονται επικαιροποιημένα να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο του. • Οι κηδεμόνες των αστείρωτων ζώων πρέπει να επιλέξουν είτε την στείρωση, είτε την αποστολή DNA στο ΕΦΑΓΥΖΣ (Εργαστήριο Φύλαξης & Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς) έως την 21η Ιουλίου 2024. Οι αμελείς ιδιοκτήτες που την 21-07-24 δεν έχουν προβεί σε στείρωση του κατοικίδιού τους, ούτε σε αποστολή DNA είναι εκτεθειμένοι σε πρόστιμο 1000€ που επιβάλλεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία στο ΕΜΖΣ.

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο