Γρήγορη Περιήγηση

27-04-24 - 12:31
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Πολυπληθής παρουσία του Δήμου Διονύσου στη σύσκεψη με τον υπουργό Β. Κικίλια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26/03/2024

Συνάντηση με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, είχε την περασμένη Παρασκευή η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου...

Αρχικά παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη συντονιστική σύσκεψη προετοιμασίας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου για την Πεντέλη, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Τραϊφόρου και εθελοντών πυροσβεστών. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, μάλιστα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρατηρούνται ενόψει της δύσκολης περιόδου.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολιτάς, η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης, Γρηγόρης Δήμος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δασαρχείου, της Ομοσπονδίας Εθελοντών Ελλάδος, της ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ.

Εν συνεχεία, η Δήμαρχος Διονύσου είχε ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφορικά για τα καίρια ζητήματα της πολιτικής προστασίας, τα οποία θα αναλυθούν σύντομα σε νέα συνάντηση. Ακολούθησε η σύσκεψη του υπουργού, Βασίλη Κικίλια, αποκλειστικά με τους Δημάρχους του Πεντελικού Βουνού, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο