Γρήγορη Περιήγηση

27-04-24 - 14:41
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Πετυχημένη η ημερίδα της Κοινότητας Κρυονερίου για την παραβατικότητα των νέων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/03/2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την παραβατικότητα των νέων με θέμα: «ΘΥΜΑ-ΘΥΤΗΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ μας αφορά όλους»…

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα για την παραβατικότητα των νέων, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Την ημερίδα διοργάνωσε και συντόνισε η κα. Μαρία Ανδριανοπούλου, καθηγήτρια ΠΕ07 Σύμβουλος Σχολικής Ζωής και Πρόεδρος της Κοιν. Κρυονερίου, η οποία τόνισε τη ραγδαία αύξηση της παραβατικότητας των νέων στις μέρες μας.

Εισηγητές της Ημερίδας ήταν οι: κα. Κωνσταντία Λιάκου Κοινωνιολόγος Διευθύντρια ΠΕ70, κ. Νικόλαος Σπανός Δικηγόρος, κ. Ιωάννης Τραϊφόρος Κοινωνιολόγος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας & Ύδρευσης Δήμου Διονύσου, κ. Νικόλαος Μπέντης, Υπαστυνόμος Α’, κα. Ζωγραφιά Μπινιάρη, Κοινωνική Λειτουργός και κα. Χριστίνα Μουτσοπούλου, Ψυχολόγος. Στην Ημερίδα τοποθετήθηκαν και εκπρόσωποι του 15μελούς Γυμνασίου και Λυκείου Κρυονερίου.

Οι ομιλητές προσέγγισαν το φαινόμενο της παραβατικότητας και της βίας, ο κάθε ένας με διαφορετικό τρόπο και από την δική του πλευρά, σύμφωνα με την ειδικότητα και την εμπειρογνωμοσύνη τους. Ερευνήθηκαν οι αιτίες που οδηγούν στην παραβατικότητα, καθώς έγινε αναφορά στις ποινές των παραβατικών ανηλίκων και των κηδεμόνων τους. Δόθηκαν, τέλος, λύσεις για την αντιμετώπιση της μάστιγας.

Στην ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, προσχολικής Αγωγής και πρωτοβάθμιας Υγείας, κ. Νικόλαος Κοκκαλάς, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κα. Φεβρωνία (Βόνη) Βιθυνού και ο Ιερέας Πέτρος Θεοδοσίου, εφημέριος  του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου.

Επιπλέον, παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα η Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων και Τοπικής Ανάπτυξης, κα. Λαμπρινή Νούση, ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού, Εθελοντισμού & Φιλοζωίας, κ. Γιώργος Κομνινάκης, η Τοπική Σύμβουλος κ. Μαρία Ρίζου, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρία Θεοδωρίδου- Πέππα. Οι διευθυντές του 1ου Δημοτικού, Γυμνασίου Κρυονερίου και Αγίου Στεφάνου, η Σχολική Σύμβουλος κα. Βασιλική Παπαδοπούλου, οι Εκπαιδευτικοί Α' και Β' Εκπαίδευσης, καθώς και πολλοί κάτοικοι και γονείς της περιοχή μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο