Γρήγορη Περιήγηση

30-04-24 - 01:57
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου στο Δήμο Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/03/2024

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Εθελοντισμού και Φιλοζωίας οργάνωσε αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου ανήμερα της γιορτής, την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου...

11 μονόλογοι, 1 σκετς και 2 δρώμενα παρουσιάστηκαν μέσα σε 80 λεπτά. Όλες οι Ομάδες που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια του Δήμου Διονύσου κλήθηκαν να συμμετέχουν. Πιο συγκεκριμένα, μικρά αποσπάσματα από την ελληνική και ξένη δραματουργία παρουσίασαν η Δημοτική Ομάδα-Σκηνή Άγιος Στέφανος, η Δημοτική Ομάδα-Σκηνή Άνοιξη, ητο πρόγραμμα Θεατρικής Επιμόρφωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τα Παιδικά και Εφηβικά Θεατρικά Εργαστήρια του Δήμου, ο Θεατρικός Όμιλος Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου, ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Δροσιάς (θεατρική ομάδα "Αυλαία"), η Θεατρική ομάδα του Οικισμού Ανθέων "Η Άνοιξη", οι "Πυξίδες Πολιτισμού", ο "Πυρπολητής-Πυρήνες Πολιτισμού", οι "Act-ωρες", και ο Παντελής Βαλλιάνος.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εθελοντισμού και Φιλοζωίας Γιώργος Κομνηνάκης και ο Υπεύθυνος των θεατρικών ομάδων Παντελής Βαλλιάνος ενώ την γενική επιμέλεια της βραδιάς είχαν ο Αντιδήμαρχος και η Αφροδίτη Σφαιροπούλου, υπεύθυνη, επίσης, των θεατρικών ομάδων.

Ο κόσμος κατέκλυσε το Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου και έμεινε ενθουσιασμένος από όσα είδε επί σκηνής.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και θα ανέβει άμεσα στο κανάλι του Δήμου.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο