Γρήγορη Περιήγηση

16-06-24 - 12:07
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Νέα προσθήκη θέσης ολοήμερου στα νηπιαγωγεία του Αγίου Στεφάνου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/05/2024

Αναφορικά με τη φημολογία των προηγούμενων ημερών περί αναστολής λειτουργίας δύο τμημάτων, στο 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου από την προσεχή σχολική χρονιά και προς την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Δήμου Διονύσου ότι:

  1. Όχι μόνο δεν αναστέλλεται η λειτουργία των δύο τμημάτων, αλλά θα υπάρξει προσθήκη μιας ακόμη θέσης ολοήμερου στα νηπιαγωγεία της περιοχής του Αγίου Στεφάνου, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο (14794/Φ.54.1 - 22-05-2024) που στάλθηκε από τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, Δρ. Κωνσταντίνου Παπαχρήστου.
  2. Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, από την πρώτη στιγμή πραγματοποίησε όλες τις ενέργειες και άσκησε αποφασιστική επίδραση στην αίσια έκβαση του ζητήματος. Πάντα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τον σύμβουλο εκπαίδευσης.
  3. Ενημέρωσε εξ αρχής με κάθε επίσημο τρόπο και χωρίς περιστροφή τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, παρουσία και της Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού, Βόνης Βιθυνού, ότι δεν τίθενται καν υπό συζήτηση το θέμα αναστολής των τμημάτων.

Είναι απόλυτα σαφές ότι η νέα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να λύσει χρόνια προβλήματα και μαζί με τους πολίτες και τους φορείς να χτίσουμε το Αύριο του Δήμου Διονύσου. Έχοντας όραμα, σχέδιο και κυρίως πλήρη συνείδηση ότι η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και των κρατικών πόρων πρέπει να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον των πολλών και όχι τις ανάγκες λίγων.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο