Γρήγορη Περιήγηση

27-04-24 - 10:08
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δεντροφύτευση στο Λόφο Πνυκός – Όλοι μαζί προστατεύουμε το περιβάλλον

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05/03/2024

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία έλαβε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου, συνεπικουρούμενος από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Διονύσου αλλά και ιδιώτες...

Η δεντροφύτευση στο Λόφο Πνυκός στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, γεγονός που καταδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Τα φυτά αποτέλεσαν ευγενική χορηγία προς τον Εξωραϊστικό Σύλλογο από την Εταιρεία «Ντάβαρη Α.Ε. Εμπορία Υφασμάτων» και το χώμα της Εταιρείας «Υλικά Οικοδομών Αφοί Αλεξανδρή». Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Διονύσου συνέβαλαν σε όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες της δενδροφύτευσης, πρόσφεραν δενδρύλλια και ανέλαβαν το πρώτο πότισμά τους.

Οι πρωταγωνιστές της δράσης ήταν οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό των φορέων και συμμετείχαν με απεριόριστη αγάπη στη διαδικασία της δεντροφύτευσης.

Δίπλα τους βρέθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες έβαλαν το …χεράκι τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη δεντροφύτευση έδωσαν το «παρών» η Δήμαρχος, κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λ. Νούση, Γ. Τραϊφόρος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δέσποινα Ιατρού, Γιάννης Φωτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, Μιχαήλ Μιχαήλ και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ Δημήτρης Αλεξανδρής, Τάσος Μπάσης.

Όλοι μαζί χτίζουμε το αύριο του Δήμου Διονύσου...

Όλοι μαζί χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο