Γρήγορη Περιήγηση

27-04-24 - 15:08
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Αποτελεσματική η συνεργασία του 2ου ΔΣ Αγ. Στεφάνου με την Ψυχολογική - Συμβουλευτική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/03/2024

Εξαιρετική είναι η συνεργασία μεταξύ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου και της Ψυχολογικής - Συμβουλευτικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου…

Αποκλειστικός στόχος είναι  να βοηθηθούν οι μαθητές, οι οικογένειές τους, αλλά και μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, κάθε φορά που χρειάζονται συστηματική ψυχολογική υποστήριξη και πραγματικά βρίσκουν λύση στα θέματα που τους απασχολούν.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας με την Υπηρεσία, ο Σχολικός Ψυχολόγος, κ. Λάμπρος Λάσδας (Σχολικός Ψυχολόγος, Msc, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής) πραγματοποίησε επιμορφωτική ομιλία, τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου και ώρα:18:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΔΣ Αγίου Στεφάνου.

Η δράση έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μονάδας, αλλά και άμεσης ανταπόκρισης του κ. Λάσδα στις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου.

Η ομιλία ήταν ανοιχτή προς το κοινό, εφόσον βασικός σκοπός της δράσης ήταν να βοηθήσει όλες τις οικογένειες του Δήμου μας να αντιμετωπίσουν σημαντικά ζητήματα που τις απασχολούν, κατά την ανατροφή των παιδιών τους και κυρίως θέματα που πραγματεύονται τη θέσπιση ορίων και την - πολλές φορές - χειριστική συμπεριφορά των παιδιών.

Κατόπιν, προσκεκλημένοι ήταν γονείς και εκπαιδευτικοί από όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας. Η εκδήλωση διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο