Γρήγορη Περιήγηση

26-04-24 - 14:31
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» του Δήμου Διονύσου προς τους δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 28/5

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/05/2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, με ραντεβού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου από την Κινητή Μονάδα του «Κοργιαλένειου - Μπενάκειου ΕΕΣ» Νοσοκομείου. Τη διαδικασία (Αιμοδοσία, λήψη δείγματος μυελού οστών) συντόνισαν και διοργάνωσαν με άψογο τρόπο οι εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

Η μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών του Δήμου μας, με περίσσευμα ψυχής έδωσε για ακόμη μία φορά το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του υγειονομικού μας συστήματος.

Παράλληλα σε συνεργασία με τονΣύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να γίνει, εφόσον το επιθυμεί, εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ» προς τους δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου και δίνει ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο