Γρήγορη Περιήγηση

01-03-24 - 10:16
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Handball

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/12/2014

Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το τμήμα Χάντμπολ του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης (Α.Ο.Α) έχει την τιμή να αποτελεί το νεότερο επίσημο μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ)  και το μοναδικό αθλητικό σωματείο που διδάσκει το άθλημα του χάντμπολ στο Δήμο Διονύσου.

Η φιλοσοφία του Συλλόγου, πέρα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, είναι να συμμετέχει ή να οργανώνει  σε συνεργασία και με άλλους φορείς, διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα έχοντας σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα και προβλήματα της κοινωνίας μας.

Για το σκοπό αυτό, το σωματείο μας με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας (ΟΧΕ) να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 από τις 12.00 έως 14.00 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Χάντμπολ με θέμα «Το παιδί αγαπάει το παιδί» υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας και επίσημο προσκεκλημένο το σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» με την συμμετοχή παιδιών του,  που θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή γίνεται σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων Άνοιξης, 1ου Αγ. Στεφάνου, Σταμάτας και Ροδόπολης αλλά και τη συμμετοχή και των υπολοίπων συλλόγων γονέων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Διονύσου και μπορούν να μετέχουν παιδιά ηλικίας δημοτικού έως και Α΄Γυμνασίου.

 Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιχνίδια σε σχέση με το χάντμπολ, ζωγραφική με θέμα «χαντμπολ & παιδί», μουσική, και εορταστικό μπουφέ. Είσοδος ελεύθερη.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο