Γρήγορη Περιήγηση

13-06-24 - 20:12
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Τσάντες ανακύκλωσης διατίθενται από το γραφείο εθελοντισμού Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 08/07/2014

Από το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Διονύσου διατίθενται ειδικές τσάντες ανακύκλωσης (περιορισμένος αριθμός) χορηγία της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Δήμο Διονύσου στην απόλυτα πετυχημένη δράση εθελοντισμού Let’s Do it Greece.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν την ειδική τσάντα ανακύκλωσης, μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο εθελοντισμού (Πεντζερίδη 3 –Άγ. Στέφανος) Τηλ. Επικοινωνίας: 210 -8004830 εσωτ. 115. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς, ο κάθε κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, πρέπει: • Να βεβαιωθεί ότι το ζώο του εμφανίζεται στο ΕΜΖΣ, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet στο pet.gov.gr, αν δεν εμφανίζονται να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρό του. • Να ελέγξει ότι τα στοιχεία του ζώου τους εμφανίζονται επικαιροποιημένα σε περίπτωση που είναι ήδη στειρωμένο και εμβολιασμένο, αν δεν εμφανίζονται επικαιροποιημένα να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο του. • Οι κηδεμόνες των αστείρωτων ζώων πρέπει να επιλέξουν είτε την στείρωση, είτε την αποστολή DNA στο ΕΦΑΓΥΖΣ (Εργαστήριο Φύλαξης & Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς) έως την 21η Ιουλίου 2024. Οι αμελείς ιδιοκτήτες που την 21-07-24 δεν έχουν προβεί σε στείρωση του κατοικίδιού τους, ούτε σε αποστολή DNA είναι εκτεθειμένοι σε πρόστιμο 1000€ που επιβάλλεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία στο ΕΜΖΣ.

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο