Γρήγορη Περιήγηση

23-06-24 - 00:17
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διονύσου επισκέφθηκε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Γεωργία Κριεμάδη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/05/2021

Επίσκεψη στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διονύσου (Κοινωνικό Παντοπωλείο,  Πολυϊατρείο,   Κοινωνικό Φαρμακείο,  Κοινωνική Ιματιοθήκη, Κοινωνική Λειτουργό) πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Μαΐου η νέα Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η κ.Κριεμάδη είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τρέχουσες Δράσεις των Δομών  και να ανταλλάξει απόψεις με υπαλλήλους αλλά και ωφελούμενους σχετικά με την υλοποίηση περαιτέρω πρωτοβουλιών στήριξης και ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Όπως τόνισε η κ.Κριεμάδη, μέσα από την εύρυθμη και συντονισμένη συνεργασία όλων των Δομών του Δήμου, μπορεί να επιτευχθεί ο σταθερός στόχος του δήμου για παροχή έμπρακτης συμπαράστασης προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται από το διπλό φάσμα της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.

Σημειώνουμε ακόμα ότι μετά από ενέργειες της Εντεταλμένης Σύμβούλου θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν οι Ψηφιακές Μαστογραφίες οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 10/6, καθώς η κ.Κριεμάδη κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 5 ευρώ που θα  έδιναν  οι ωφελούμενες. Επίσης θα συνοδεύσει η ίδια τις Κυρίες οι οποίες εκείνη την ημέρα θα επισκεφθούν το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο