Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
02-04-23 - 11:06
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Την Κυριακή 21 Απριλίου (ώρα 6.30 μ.μ.) το 12ο Χορωδιακό φεστιβάλ Σχολείων Βόρειας Αττικής που διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/04/2013

Με επίσημη καλεσμένη και τιμώμενη την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τα Σχολεία της Βόρειας Αττικής θα λάβουν μέρος στο 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Ο.Ν.Α.Π. «Θέσπις» του Δήμου Διονύσου, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, ώρα 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Τοσιτσείων-Αρσακείων Σχολείων. Υπενθυμίζουμε ότι στη φετινή εκδήλωση, που έχει θέμα «Παιδιά του Κόσμου», συμμετέχουν οι χορωδίες των Δημοτικών 1ου Αγίου Στεφάνου, 2ου Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, Σχολής Μάνου, των Γυμνασίων Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ώθησης και ο Μουσικός Όμιλος των Τοσιτσείων. Ως γνωστόν, πρόκειται για έναν θεσμό καταξιωμένο στον χρόνο, που τη διοργάνωσή του είχε επί 10 χρόνια η εθελοντική κίνηση Σχολείων Ο.Δ.Ο.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Βόρειας Αττικής και από πέρυσι ανέλαβε να συνεχίσει ο καλλικρατικός Δήμος Διονύσου. Την επιμέλεια του φετινού Φεστιβάλ έχουν η μουσικός των Τοσιτσείων κα Χριστίνα Βαρσάμη και ο φιλόλογος του Γυμνασίου Διονύσου κ. Γιάννης Κωβαίος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο του φετινού αφιερώματος, θα παρευρίσκονται στο Φεστιβάλ μαθητές και καθηγητές από Σχολείο της Κωνσταντινούπολης, φιλοξενούμενοι του Γυμνασίου Διονύσου.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο