Γρήγορη Περιήγηση

24-04-24 - 06:51
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Τα έργα της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου… τα παρασύρει η βροχή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/03/2015

Με αφορμή πρόσφατο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» σχετικά με εργασίες ασφαλτόστρωσης, η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους δημότες για τα κάτωθι:

Πρώτον,  η διοίκηση του Δήμου έχει δρομολογήσει και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σημαντικά έργα ασφαλτοστρώσεων και επιδιόρθωσης λακκουβών και στις επτά δημοτικές ενότητες του Δήμου μας και σύντομα θα αλλάξει η συνολική κατάσταση των κεντρικών και περιφερειακών οδών όλου του Δήμου Διονύσου προς όφελος των δημοτών.

Δεύτερον, η ύπαρξη τόσων πολλών λακκουβών στους δρόμους του Δήμου μας αποδεικνύει ότι οι ασφαλτοστρώσεις που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή  - και για τις οποίες «υπερηφανεύεται» -  ήταν τόσες πολλές και είχαν τόσο καλή διασφάλιση ποιότητας…  που τις παρασύρει η βροχή.

Τρίτον, η διοίκηση του Δήμου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Υπηρεσιών  γνωρίζει και θα πράττει όλα όσα προβλέπονται ώστε να εξασφαλίζεται η αρτιότητα και η ποιότητα του κάθε έργου που παραλαμβάνεται.

Τέταρτον, η διοίκηση του Δήμου δρομολόγησε άμεσα και υλοποιεί τη δημιουργία  οργανωμένης  δομής  και ειδικού  συνεργείου στην αρμόδια αντιδημαρχία,  για την κατασκευή μικρής έκτασης τεχνικών έργων στο Δήμο μας, κάτι για το οποίο αδιαφόρησε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Το συνεργείο αυτό πολύ σύντομα θα δίνει έγκαιρες και αποτελεσματικές  λύσεις για μικρά αντιπλημμυρικά έργα,  καθαρισμούς φρεατίων και επιδιορθώσεις ασφαλτοτάπητα των δρόμων, ώστε να βελτιωθεί ουσιαστικά η κατάσταση των υποδομών της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Δήμου από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της μεριμνά ώστε να προστατεύεται το κάθε ευρώ του δημότη που διαχειρίζεται και να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες προς αυτόν.

 

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο