Γρήγορη Περιήγηση

13-06-24 - 20:21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη και των μελών του Δ.Σ. για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Γιώργου Νικητόπουλου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πληροφορούμενοι με βαθιά οδύνη τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Γιώργου Νικητόπουλου, γιού του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Δημάρχου Άνοιξης, κ. Γιάννη Νικητόπουλου, αποφάσισαν τα κάτωθι: Α. Εκφράζουν τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την βαθιά θλίψη τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους συγγενείς και στους φίλους του. Β. Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία. Γ. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς, ο κάθε κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, πρέπει: • Να βεβαιωθεί ότι το ζώο του εμφανίζεται στο ΕΜΖΣ, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet στο pet.gov.gr, αν δεν εμφανίζονται να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρό του. • Να ελέγξει ότι τα στοιχεία του ζώου τους εμφανίζονται επικαιροποιημένα σε περίπτωση που είναι ήδη στειρωμένο και εμβολιασμένο, αν δεν εμφανίζονται επικαιροποιημένα να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο του. • Οι κηδεμόνες των αστείρωτων ζώων πρέπει να επιλέξουν είτε την στείρωση, είτε την αποστολή DNA στο ΕΦΑΓΥΖΣ (Εργαστήριο Φύλαξης & Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς) έως την 21η Ιουλίου 2024. Οι αμελείς ιδιοκτήτες που την 21-07-24 δεν έχουν προβεί σε στείρωση του κατοικίδιού τους, ούτε σε αποστολή DNA είναι εκτεθειμένοι σε πρόστιμο 1000€ που επιβάλλεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία στο ΕΜΖΣ.

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο