Γρήγορη Περιήγηση

23-06-24 - 01:27
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού κατ’ οίκον συμμετέχει ο Δήμος Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/07/2021

Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού κατ’ οίκον. Συγκεκριμένα μετά από συνεννόηση της Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργίας Κριεμάδη με τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, αποφασίστηκε να συσταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα Κινητή Μονάδα για κατ’ οίκον εμβολιασμούς συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν για λόγους υγείας.

Η κινητή μονάδα, η οποία θα στελεχώνεται από ιατρό και επισκέπτη υγείας ή νοσηλευτή/νοσηλεύτρια, με τη συνδρομή και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα επισκέπτεται κατ’οίκον τους πολίτες για τον εμβολιασμό τους με μονοδοσικό εμβόλιο.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’οίκον, θα πρέπει να επικοινωνούν με το Δήμο Διονύσου (κ. Σπυριδούλα Λαγκαδινού) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή από 8:00 έως και 14:00) στα τηλέφωνα: 213 213 9806 και 210 8142972 (εσωτερικό 201) δίνοντας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ΑΜΚΑ, προκειμένου να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

Ο Δήμος Διονύσου στηρίζει σταθερά την εμβολιαστική εκστρατεία, με σκοπό τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους συμπολίτες μας.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο