Γρήγορη Περιήγηση

12-04-24 - 18:09
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Στη σύσκεψη για την Πάρνηθα ο Δήμος Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 04/11/2015

Στη σύσκεψη για τη δασοπυρόσβεση και την αντιμετώπιση των γενικότερων προβλημάτων που αφορούν στην προστασία του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου υπό την προεδρία της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, συμμετείχε ο Δήμος Διονύσου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο του Φορέα Διαχείρισης, στη θέση «Αγία Τριάδα» και ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη, παρευρέθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου,  Παναγιώτης Τσούκας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν, η συντήρηση χώρων δασικής αναψυχής, η καθαριότητα εκατέρωθεν επαρχιακών οδών και στους χώρους αναψυχής, ο καθαρισμός, η διάνοιξη και η σήμανση των μονοπατιών, η συντήρηση του δρόμου προς Μόλα, η επισκευή δασικών κτιρίων, η συντήρηση της εκκλησίας του Αγίου Πέτρου και ο εκχιονισμός. Ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διαχείριση του κτήματος Τατοΐου, την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για τον Δρυμό καθώς και την έκδοση ενημερωτικού υλικού για τους πολίτες.

Οι εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων που συμμετείχαν έθεσαν ζητήματα σε σχέση με την ανάγκη ανανέωσης του εξοπλισμού τους για τις δράσεις τους τόσο κατά τη θερινή όσο και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος  Φυλής Χρήστος Παππούς,  η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιωάννα Τσούπρα, ο Γ. Ζαρίφης από το Δασαρχείο Πάρνηθας, ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Αθ. Σερεντέλος, τα μέλη των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου, Γιώργος Μαλατάντης και Θεόδωρος Σαΐτης, από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ο Απόλλων Κούνης και άλλοι.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο