Γρήγορη Περιήγηση

20-04-24 - 12:26
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Σημαντικές παρουσίες στη δράση καθαρισμού του αιωνόβιου δάσους του Διονύσου από τους Ναυτοπροσκόπους, με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/06/2020

Με το σύνθημα «Διασκεδάζουμε, μαθαίνουμε, Καθαρίζουμε» δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 στο κάλεσμα των Nαυτοπροσκόπων Διονύσου, για περίπατο και δράση καθαρισμού του αιωνόβιου δάσους του Διονύσου, με τη στήριξη της δημοτικής αρχής, που ανέλαβε την περισυλλογή των απορριμμάτων, της «Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», που επίσης συμμετείχε στην περισυλλογή και ήταν χορηγός υλικών καθαρισμού, καθώς και του «Safe House» που προσέφερε διάφορα αφεψήματα.

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 14η χρονιά, ήταν φέτος εστιασμένη στην αξία  της ανακύκλωσης.

Το ραντεβού δόθηκε στον παλιό σταθμό τρένου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίας καθαρισμού και στο τέλος, με τη βοήθεια ειδικού συνεργάτη, διαχώρισαν τα απορρίμματα σε ανακυκλώσιμα, βιοδιασπώμενα και απορρίμματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας Γιώργος Κρεμλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου Σοφία Κατσίγιαννη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Διονύσου Νίκος Καρυστινός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Τάσος Μπάσης, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Διονύσου Αναστασία Κώστα-Τσουκλίδη, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Τυρνάβου, οι τοπικοί σύμβουλοι Καλλιόπη Οικονομάκου, Δέσποινα Ιατρού, Λάζαρος Γεωργοκίτσος, Θεόδωρος Κατσανεβάκης και Ρίτα Μπάμπη-Ιατρίδου, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και συλλόγων και πολλοί πολίτες.

Χαιρετισμούς απηύθυναν από τους Ναυτοπροσκόπους Διονύσου οι κ. Λυσιώτης, Πατινιωτάκης και Πετεινούδης, ενώ για την αξία και τα σημαντικά οφέλη της ανακύκλωσης μίλησαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γιώργος Κρεμλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε ανάλογες δράσεις.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο