Γρήγορη Περιήγηση

23-07-24 - 05:06
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας 2014

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12/11/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2014

 

«Συμμετοχική Δημοκρατία: μοιραζόμαστε, προτείνουμε, αποφασίζουμε»

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Διονύσου θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον ετήσιο εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας, από την 1η έως την 7η Δεκεμβρίου 2014.

Στόχοι του προγράμματος είναι η προώθηση της συμμετοχής των πολιτών -ιδιαίτερα των νέων και των λιγότερο εκπροσωπούμενων ομάδων του πληθυσμού- και η ενδυνάμωση της τοπικής δημοκρατίας. Ο φετινός εορτασμός είναι ο 8ος στη σειρά και ακολουθεί τη γενική θεματική «Συμμετοχική Δημοκρατία: μοιραζόμαστε, προτείνουμε, αποφασίζουμε».

Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους πολίτες, τους συλλόγους και τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, τις δημόσιες συζητήσεις και τις «ανοιχτές ημέρες» (Open days) που θα πραγματοποιηθούν αλλά και στη διαμόρφωση του φετινού προγράμματος καταθέτοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους και αναλαμβάνοντας την υλοποίηση δράσεων.

Για κάθε πληροφορία ή δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2132030 663, 621 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις diafoulefsi-ethelodismos@dionysos.gr  και chondrou@dionysos.gr.

Πατήστε στο "attachments" παρακάτω για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο