Γρήγορη Περιήγηση

15-07-24 - 13:46
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Προσωρινή απαγόρευση εναπόθεσης κηπαίων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου έως 17/7 λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 14/07/2023

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν όλες τις επόμενες ημέρες (υψηλές θερμοκρασίες και άνεμοι) και με σκοπό τη μείωση του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, απαγορεύεται έως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 η εναπόθεση κηπαίων και κλαδιών σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου.

Υπογραμμίζεται ότι οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θα συνεχίσουν κανονικά όλες τις επόμενες μέρες τους καθαρισμούς εκτάσεων του Δήμου καθώς και την αποκομιδή των κηπαίων.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται στους δημότες η δυνατότητα εναπόθεσης κηπαίων, η οποία θα πραγματοποιείται μέσω των ειδικών κάδων βιοαποδομήσιμων μόνο με ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο 693 0074751 (κλήση ή μήνυμα «Viber»).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή και συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να μειώσουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς και να προστατέψουμε αποτελεσματικά τον τόπο μας.

Μανώλης Κόκκαλης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
& Πολιτικής Προστασίας

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο