Γρήγορη Περιήγηση

13-06-24 - 20:47
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Πολύωρες διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Δρούλια και υπηρεσιακούς παράγοντες για το πρόβλημα της σχολικής στέγης στον Δήμο μας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Πολύωρες διαδοχικές συναντήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) κ. Ηρακλή Δρούλια και υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού, είχε την Τετάρτη 10.10.2012 ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής κ. Νικόλαο Παππά. Κατά τις συναντήσεις τέθηκαν για μία ακόμη φορά επί τάπητος, όλα τα θέματα που αφορούν ανεγέρσεις σχολικών κτιρίων στο Δήμο μας και εξετάστηκε η κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ο Δήμαρχος Διονύσου, υπογράμμισε τα σοβαρά προβλήματα στέγασης που παρατηρούνται στον Δήμο μας και τα οποία βαίνουν διαρκώς αυξανόμενα και ζήτησε την όσο το δυνατόν πιο άμεση και αποτελεσματική στήριξη του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων. Από την πλευρά του ο κ. Δρούλιας αλλά και οι υπόλοιποι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΣΚ, υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν μέσα στο πολύ περιορισμένο και δύσκολο οικονομικό τοπίο της εποχής, να προωθήσουν τα θέματα με την ανέγερση Σχολικών εγκαταστάσεων στον Δήμο μας, με προτεραιότητα την εγκατάσταση των επτά προκατασκευασμένων αιθουσών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου. Επίσης, όπως έγινε γνωστό εντός των προσεχών ημερών θα γίνει η εγκατάσταση του εργολάβου για την έναρξη των έργων κατασκευής του Γυμναστηρίου στο Λύκειο της Δ.Ε. Διονύσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς, ο κάθε κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, πρέπει: • Να βεβαιωθεί ότι το ζώο του εμφανίζεται στο ΕΜΖΣ, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet στο pet.gov.gr, αν δεν εμφανίζονται να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρό του. • Να ελέγξει ότι τα στοιχεία του ζώου τους εμφανίζονται επικαιροποιημένα σε περίπτωση που είναι ήδη στειρωμένο και εμβολιασμένο, αν δεν εμφανίζονται επικαιροποιημένα να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο του. • Οι κηδεμόνες των αστείρωτων ζώων πρέπει να επιλέξουν είτε την στείρωση, είτε την αποστολή DNA στο ΕΦΑΓΥΖΣ (Εργαστήριο Φύλαξης & Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς) έως την 21η Ιουλίου 2024. Οι αμελείς ιδιοκτήτες που την 21-07-24 δεν έχουν προβεί σε στείρωση του κατοικίδιού τους, ούτε σε αποστολή DNA είναι εκτεθειμένοι σε πρόστιμο 1000€ που επιβάλλεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία στο ΕΜΖΣ.

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο