Γρήγορη Περιήγηση

12-06-24 - 18:24
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Παρουσία του Δημάρχου Διονύσου πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05/06/2022

Πάνω από 100 δημότες καθώς και εθελοντές πολιτικής προστασίας παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο Α’ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Το σεμινάριο διοργάνωσε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η απόκτηση βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών από κάθε πολίτη, οι οποίες μπορούν να φανούν χρήσιμες σε μια δύσκολη στιγμή και να βοηθήσουν για να σωθεί μία ή και περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας του Δήμου Διονύσου Γεωργία Κριεμάδη.

Παραβρέθηκαν ακόμη στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου Θανάσης Κρητικός, o Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εθελοντές πολιτικής προστασίας του ΣΠΠΕΚ Κρυονερίου καθώς και άλλων κλιμακίων κ.α.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο