Γρήγορη Περιήγηση

12-06-24 - 18:09
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Παρουσία του Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη πραγματοποιήθηκαν το 7ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων και η 6η Συνάντηση Μαθητικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/05/2023

Εντυπωσίασαν τα Μουσικά Σύνολα και οι Μαθητικές Χορωδίες του Δήμου Διονύσου στο 7ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων και την 6η Συνάντηση Μαθητικών Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13/5 στο Αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων σχολείων Εκάλης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι νομικών προσώπων και φορέων.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

- Η Νεανική & Παιδική χορωδία του Δήμου Διονύσου

- Η Κιθαριστική ορχήστρα σπουδαστών της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

- Η Χορωδία του Γενικού Λυκείου Δροσιάς

- Το Μουσικό συγκρότημα Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

- Η Χορωδία 1ου Δημοτικού σχολείου & 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων

- Η Χορωδία του Γυμνασίου Άνοιξης

- 8 Χορωδίες Δημοτικών σχολείων & Γυμνασίων Λυκείων Μουσικού Ομίλου Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης

Ο κ.Καλαφατέλης τόνισε στον χαιρετισμό του τα εξής:

«Να σας καλωσορίσω στην 6η  συνάντηση μαθητικών χορωδιών και την 7η συνάντηση μουσικών συνόλων που διοργανώνει για μία ακόμη φορά ο Δήμος μας στο φιλόξενο αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες και χορωδούς όλων των σχολείων που συμμετέχουν, καθώς επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, οι οποίοι καθοδηγείτε τα παιδιά, τα στηρίζετε και τους συμπαραστέκεστε. Για όλα όσα κάνετε είστε αξιέπαινοι και  σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!

Ακόμη θέλω φυσικά να συγχαρώ τη Μουσική Σχολή του Δήμου μας, η οποία με την πολύτιμη βοήθεια της  εξαιρετικής μαέστρου μας, της Χρυσούλας Τσιμούρη, έχει κάνει άλματα. Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε κα Τσιμούρη για τη συμβολή σας καθώς και όλους τους καθηγητές και συντελεστές της Μουσικής Σχολής».

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο