Γρήγορη Περιήγηση

23-07-24 - 05:06
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Summer Camp Διονύσου 2015

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 02/06/2015

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των Καλοκαιρινών Δράσεων Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού με τον τίτλο Summer Camp Διονύσου 2015, έως την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι σκοπός του προγράμματος είναι η φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών, σε συνδυασμό με την ισόρροπη ανάπτυξη  των διανοητικών και ψυχοσωματικών τους δυνάμεων.

Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής στο πρόγραμμα για το κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο είναι 10 ευρώ για τους κατόχους της Κάρτας Δημότη, 5 ευρώ για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες κατόχους της Κάρτας Δημότη.

Για όσους δεν επιθυμούν να εκδώσουν Κάρτα Δημότη το κόστος ανέρχεται σε 20 ευρώ για κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο και 10 ευρώ για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής καταβάλλεται αφού επιλεγεί το παιδί για κάποια περίοδο κι είναι ανταποδοτικό με τη μορφή υπηρεσιών ή προϊόντων. 

Σε περίπτωση που αδυνατείτε ή δεν επιθυμείτε να καταβάλετε το κόστος εγγραφής και συμμετοχής, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την υποβολή της αίτησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http:-www.dionysos.gr/?q=summercamp , από την Πέμπτη 21 Μαΐου έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015.

Σε περίπτωση μη δυνατότητας ηλεκτρονικής υποβολής μπορείτε να απευθυνθείτε στις Δημοτικές Ενότητες, στα ΚΕΠ Αγ. Στεφάνου και Δροσιάς και στο Δημαρχείο Διονύσου.

Για την συνεχή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων λειτουργούν η τηλεφωνική γραμμή 213 20 30 621 (09:00 – 14:00), το e-mail: summercamp2015@dionysos.gr και η σελίδα του κοινωνικού δικτύου Facebook: Summer Camp 2015 Δήμου Διονύσου.  

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο