Γρήγορη Περιήγηση

23-07-24 - 04:43
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ο Διονυσιώτης Γιώργος Τσακίρης, νέος Υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/05/2023

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Διονύσου και συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 29/5 ο νέος  Υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και κάτοικος της περιοχής, Γιώργος Τσακίρης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωτάκης, Δημήτρης Ράικος και Γιάννης Τσουδερός.

Ο κ.Καλαφατέλης συνεχάρη το συμπολίτη μας νέο υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και τον ενημέρωσε για τρέχοντα θέματα του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων και θεμάτων πολιτικής προστασίας. Στο πλαίσιο αυτό τον ενημέρωσε μάλιστα για την ανάγκη επιτάχυνσης του προγράμματος Anti-Nero 3, το οποίο είχε δρομολογηθεί από τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, για τον καθαρισμό και την αποκλάδωση των περιαστικών δασών. Ο κ.Τσακίρης δεσμεύθηκε ότι κατά το διάστημα που θα είναι μέλος της Κυβέρνησης θα επιδιώξει να συμβάλλει στη δρομολόγηση επίλυσης τόσο του συγκεκριμένου ζητήματος όσο και άλλων επειγόντων ζητημάτων του Δήμου.

Σημειώνεται ότι ο κ.Τσακίρης είναι Ομότιμος Καθηγητής του ΕΜΠ (Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων, Τομέας Έργων Υποδομής και Αγροτικής Ανάπτυξης) και ειδικός με πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα φυσικών καταστροφών και πολιτικής προστασίας. Μάλιστα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2021 είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο Διονύσου για θέματα αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου, κατά την οποία  μετέφερε την εμπειρία του από υποθέσεις φυσικών καταστροφών σε άλλες περιοχές, στις οποίες είχε συμβάλλει προτείνοντας λύσεις και παρεμβάσεις αντιμετώπισης.

 

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο