Γρήγορη Περιήγηση

29-05-24 - 14:45
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ο Δήμος Διονύσου στέλνει έμπρακτο μήνυμα κατά της Φτώχειας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/10/2021

Δεκάδες συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διονύσου, οι οποίες παρέμειναν ανοιχτές στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Φτώχειας.

Ο Δήμος συμμετείχε ενεργά με τις εξής δράσεις:

- Από τις 9:00 έως τις 12:00 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή αγαθών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για όλες τις κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια της διανομής παρέμεινε ανοιχτή η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου για την εξυπηρέτηση όλων των ωφελούμενων.

- Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποίησε κατ' οίκον δράσεις φροντίδας εξυπηρετούμενων. Ακόμη, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις σακχάρου και πίεσης (στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου).

- Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, πραγματοποίησε συσσίτιο σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου, τον Εφημέριο π.Χρυσοβαλάντη και τις Κυρίες του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι. Ναού.

- Συσσίτιο επίσης πραγματοποίησε και ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης, σε συνεργασία με το Δήμο, τον π.Ιωάννη και τους ενορίτες του Ι.Ναού.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε αναφορικά με τη δράση τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους, στελέχη και αιρετούς οι οποίοι εργάστηκαν με την ψυχή τους την Κυριακή που μας πέρασε, προκειμένου να λειτουργήσουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Διονύσου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Φτώχειας. Στείλαμε έτσι ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας κατά των ανισοτήτων, τόσο σε οικονομικό όσο και κοινωνικό επίπεδο. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον Προϊστάμενο του ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου π.Χρυσοβαλάντη, τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Ροδόπολης και όλους τους ενορίτες και κατοίκους που συνέδραμαν τη δράση που υλοποιήθηκε. Ο Δήμος Διονύσου εξακολουθεί σταθερά να παράγει κοινωνικό έργο και να βρίσκεται καθημερινά στην υπηρεσία των συμπολιτών μας που χρειάζονται βοήθεια. Όλοι μαζί με πράξεις, και όχι μόνο με λόγια, αγωνιζόμαστε κατά της φτώχειας».

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο