Γρήγορη Περιήγηση

19-05-24 - 11:19
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ο Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης στο πλευρό του Δήμου Διονύσου για Λατομεία και αντιπλημμυρικό Λ.Δροσιάς - Σταμάτας, μετά από συνάντησή του με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 09/10/2022

Με το βουλευτή Ανατολικής Αττικής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνη Μυλωνάκη συναντήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χρήστου Μπακούρου. Η συνάντησή τους επικεντρώθηκε στην υπόθεση των Λατομείων στο Πεντελικό, στο αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Δροσιάς - Σταμάτας καθώς και σε ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης.

Ο κ.Μυλωνάκης μετά την αναλυτική ενημέρωση του Δημάρχου επανέλαβε τη στήριξή του στον αγώνα του Δήμου και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για να μην λειτουργήσουν άλλα Λατομεία στο Πεντελικό. Επίσης τάχθηκε στο πλευρό του Δήμου στην προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να υλοποιήσει χωρίς καθυστερήσεις το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Δροσιάς - Σταμάτας επ'ωφελεία των δημοτών, ενώ εκδήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει για την περαιτέρω ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου στο πλαίσιο μείωσης της παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο κος Καλαφατέλης ευχαριστεί ιδιαίτερα το Βουλευτή κο Μυλωνάκη για την έμπρακτη στήριξη και το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Διονύσου.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
web design by
Powered by Browserbros.gr
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο