Γρήγορη Περιήγηση

13-06-24 - 19:21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ολοκληρώθηκε το 9ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/05/2024

Η συνάντηση μαθητικών χορωδιών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (18 Μαΐου) στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου με μεγάλη επιτυχία, χαρά και χαμόγελα…

Με τη συμμετοχή 220 παιδιών, εφήβων και νέων. Οι υπέροχες φωνές τους μας ταξίδεψαν και μας γλύκαναν την καρδιά! Συγχαρητήρια στους μαέστρους και στους ακούραστους εκπαιδευτικούς που αφιερώνουν έξτρα ώρες προετοιμασίας τέτοιων γεγονότων και τους Διευθυντές των σχολείων που δίνουν τέτοιες δυνατότητες στους μαθητές!! Αυτές οι όμορφες εμπειρίες καλλιεργούν τα παιδιά και τους νέους μας και τους μένουν αξέχαστες.

Το Φεστιβάλ παρακολούθησαν η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Φιλοζωίας, Γιώργος Κομνηνάκης , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Αλέξανδρος Κουκάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας & Ύδρευσης, Ιωάννης Τραϊφόρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής "ΕΥΠΟΛΙΣ", Κωστής Κουριδάκης. Μας τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

 

Συμμετείχαν τα Μουσικά Σύνολα:

  • ΧΟΡΩΔΙΑ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  • ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ
  • ΧΟΡΩΔΙΑ 1ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ & ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ
  • ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  • ΝΕΑΝΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς, ο κάθε κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, πρέπει: • Να βεβαιωθεί ότι το ζώο του εμφανίζεται στο ΕΜΖΣ, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet στο pet.gov.gr, αν δεν εμφανίζονται να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρό του. • Να ελέγξει ότι τα στοιχεία του ζώου τους εμφανίζονται επικαιροποιημένα σε περίπτωση που είναι ήδη στειρωμένο και εμβολιασμένο, αν δεν εμφανίζονται επικαιροποιημένα να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο του. • Οι κηδεμόνες των αστείρωτων ζώων πρέπει να επιλέξουν είτε την στείρωση, είτε την αποστολή DNA στο ΕΦΑΓΥΖΣ (Εργαστήριο Φύλαξης & Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς) έως την 21η Ιουλίου 2024. Οι αμελείς ιδιοκτήτες που την 21-07-24 δεν έχουν προβεί σε στείρωση του κατοικίδιού τους, ούτε σε αποστολή DNA είναι εκτεθειμένοι σε πρόστιμο 1000€ που επιβάλλεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία στο ΕΜΖΣ.

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο