Γρήγορη Περιήγηση

23-06-24 - 02:32
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Με τη συμμετοχή έξι χορωδιών που εντυπωσίασαν, διεξήχθη το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/06/2014

Με τη συμμετοχή έξι χορωδιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του Αρσάκειου Εκάλης, το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Διονύσου. Μία εκδήλωση η οποία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και παρά τις αντιξοότητες της εποχής, έχει εξελιχτεί σε έναν ξεχωριστό πολιτιστικό θεσμό για τον Δήμο Διονύσου.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου κ. Νίκος Καρυστινός, καλωσορίζοντας τον κόσμο, αναφέρθηκε στη σημασία αυτών των εκδηλώσεων και στην αναγκαιότητα παραγωγής Πολιτισμού, τονίζοντας ότι η «‘γλώσσα’ της μουσικής και του τραγουδιού ενώνει τους ανθρώπους».

«Ο Πολιτισμός στον Δήμο Διονύσου αποτελεί διαχρονικό στοίχημα» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης.

Στο 3ο χορωδιακό φεστιβάλ έλαβαν μέρος οι εξής χορωδίες, οι οποίες εντυπωσίασαν με τον τρόπο που τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια από το παραδοσιακό και έντεχνο ρεπερτόριο: Αμφιών Χαϊδαρίου, Κεφαλλήνιων και Ιθακήσιων Πειραιά, μικτή Χορωδία ψυχαγωγικού ομίλου Σιδηροδρόμων Ο.Σ.Ε., «Harmonia Juris» Πολυφωνική Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου, Μικτή Χορωδία Διονύσου «ΣΕΜΕΛΗ». 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπάλληλος του ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙ» Αθηνά Αλεξοπούλου.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό:

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο