Γρήγορη Περιήγηση

16-07-24 - 02:18
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου – Θετικές εξελίξεις αναφορικά με Αποχέτευση και Δημοτικό Κτηνιατρείο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/04/2020

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου την Τετάρτη 29/4, το οποίο λόγω παρέλευσης του ωραρίου συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 30/4.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης πληροφόρησε το σώμα σχετικά με την εξέλιξη του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων, επισημαίνοντας ότι εντός του Μαΐου θα δημοπρατηθεί το έργο αποχέτευσης στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης, ενώ εντός του Ιουνίου θα ξεκινήσει το έργο αποχέτευσης στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς. Αναφορικά με τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, ανέφερε ότι έως τον Δεκέμβριο του 2020 αναμένεται η δημοπράτηση του έργου της αποχέτευσης, η μελέτη του οποίου είχε παραμείνει στάσιμη από το Νοέμβριο του 2013.

Ο κος Καλαφατέλης υπογράμμισε ότι η στόχευση της διοίκησης του Δήμου, πέρα από τις κοινωνικές δράσεις που υλοποιήθηκαν με επιτυχία το τελευταίο διάστημα λόγω της Πανδημίας του Covid-19, παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας και των υποδομών καθώς και ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών υπηρεσιών, για τη δημιουργία ενός έξυπνου και ηλεκτρονικού Δήμου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου στο πλαίσιο της διαλογικής συζήτησης αναφέρθηκε και σε ζητήματα διαφάνειας, ξεκαθαρίζοντας ότι η σημερινή διοίκηση δεν θα ακολουθήσει σε καμία περίπτωση απαράδεκτες πρακτικές του παρελθόντος, αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις αλλά και την πρόσληψη «συνεργατών» εκτός των νομίμων κανόνων δημοσιότητας και διαφάνειας.

Επισημαίνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε και μια σημαντική απόφαση για την  ίδρυση και λειτουργία «Δημοτικού Κτηνιατρείου για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς», μετά από εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννη Τσουδερού, το οποίο αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των φιλόζωων του Δήμου μας.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο