Γρήγορη Περιήγηση

23-07-24 - 04:43
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

"Μάγεψαν" το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/06/2024

Ζήσαμε μοναδικές στιγμές στο Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου…

Τετρακόσιοι σπουδαστές, 21 τάξεων, σε 4 μοναδικές συναυλίες, μάγεψαν το πολυπληθές κοινό με τις υπέροχες ερμηνείες τους από διάφορες εποχές και στυλ μουσικής, στον συναυλιακό χώρο των Διονυσίων.

Συμμετείχαν επίσης τέσσερα αξιόλογα μουσικά σύνολα: Μουσικό σύνολο σπουδαστών με υπεύθυνο τον Δημήτρη Δημόπουλο, Κιθαριστική ορχήστρα με υπεύθυνο τον Γιάννη Ζαχαρέλλη, Μοντέρνα ορχήστρα σπουδαστών με υπεύθυνο τον Θεόδωρο Κωνσταντινίδη και Φιλαρμονική με αρχιμουσικό τον Θεόδωρο Μακρή.

Με πολύ χαρά και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές απονομής των φετινών Πτυχίων μας, καθώς και των Αριστείων των σπουδαστών μας!!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους καθηγητές μας, οι οποίοι με πολύ μεράκι και αγάπη για το έργο τους, αφιερώνουν δεκάδες έξτρα ώρες για το τέλειο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των σπουδαστών τους.

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Γιάννης Τουφεξής και Γενική Διευθύντρια: Χρυσούλα Τσιμούρη.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Φιλοζωίας κ.Γιώργος Κομνηνάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας κ.Αλέξανδρος Κουκάς και η Αφροδίτη Σφαιροπούλου, υπεύθυνη θεατρικών ομάδων του Δήμου Διονύσου.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο