Γρήγορη Περιήγηση

21-07-24 - 14:32
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Διονύσου λόγω εργασιών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/04/2015

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους δημότες του ότι εντός των επομένων ημερών θα αρχίσει η εκτέλεση του έργου «Δευτερεύον αποχετευτικό δίκτυο Δ.Ε. Εκάλης Δ. Κηφισιάς». Στο πλαίσιο αυτό θα τεθούν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται και τμήματα τα οποία είναι εντός ή επηρεάζουν την κυκλοφορία στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα:

α. Ο κλάδος της Λεωφ. Θησέως με κατεύθυνση προς Δροσιά και Διόνυσο εκτρέπεται από την οδό Νυμφών και διαμέσου των οδών Ουρανίας – Κορυδαλλού εισέρχεται στη Λεωφ. Διονύσου, από όπου τα οχήματα κατευθύνονται προς Διόνυσο μέσω της Λ. Διονύσου και προς Δροσιά μέσω της οδού Θέτιδος – Καρδερίνας και εν συνεχεία με έξοδο στη Λεωφ. Θησέως.

β. Ο κλάδος της Λεωφ. Θησέως με κατεύθυνση προς Ν. Ερυθραία εκτρέπεται αριστερά στην οδό Ακακίας και μέσω της οδού Θέτιδος καταλήγει στη Λεωφ. Διονύσου από όπου στρίβοντας δεξιά στη Λ. Διονύσου και εν συνεχεία αριστερά στην οδό Κουμαριάς και διαμέσου της οδού Ηφαίστου καταλήγει στη Λ. Θησέως.

γ. Ο κλάδος της Λ. Διονύσου με κατεύθυνση τη Λεωφ. Θησέως συναντάται στον κόμβο με την οδό Θέτιδος και εκτρέπεται ανάλογα όπως αναφέρθηκε ανωτέρω.

δ. Η κυκλοφοριακή σύνδεση της Δροσιάς με το Διόνυσο μέσω της οδού Θέτιδος θα γίνεται στον κόμβο Λ. Διονύσου – Θέτιδος, από όπου τα οχήματα στρίβοντας δεξιά στη Λ. Διονύσου και εν συνεχεία αριστερά στην οδό Κουμαριάς και μέσω κυκλικής αναστροφής πέριξ της νησίδας του κόμβου κόμβο Κουμαριάς – Κορυδαλλού – Λ. Διονύσου θα καταλήγουν στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφ. Διονύσου προς Διόνυσο.

ε. Μονοδρομείται η οδός Καρδερίνας με κατεύθυνση από Θέτιδος προς Λεωφ. Θησέως.

στ. Διαμορφώνεται κατάλληλα ο κόμβος της Λεωφ. Διονύσου με την Θέτιδος και η κυκλοφορία ρυθμίζεται με φωτεινή σηματοδότηση.

Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών από την έκδοση της σχετικής αστυνομικής απόφασης.

Ο Δήμος Διονύσου ζητά την κατανόηση των οδηγών για τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους και τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, όπως επίσης να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εγκριθεί από τα Δημοτικά Συμβούλια Κηφισιάς και Διονύσου.

Επισυνάπτεται ο σχετικός κυκλοφοριακός χάρτης.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο