Γρήγορη Περιήγηση

22-06-24 - 00:04
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου λειτουργεί σε νέα διεύθυνση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18/07/2014

Από την Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου ανακοινώνεται η μεταφορά της έδρας της στο παλιό Δημαρχείο (Π.Π.Κ.) Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται στην οδό Πεντζερίδη 3, στον Άγιο Στέφανο. Τα γραφεία λειτουργούν στον πρώτο όροφο εντός του συγκεκριμένου κτιρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διαχειριστική ομάδα της Τράπεζας Χρόνου στο τηλέφωνο: 210 8004830 (εσωτ.: 114) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: txdionysos@gmail.com, ενώ πληροφορίες δίδονται και μέσω της ιστοσελίδας: trapeza-xronou.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στο Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο της  συμμετοχής του στο Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης για την Κοινωνική Ένταξη και Ενίσχυση Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, μέσω της διαδημοτικής Σύμπραξης με τίτλο: «Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα - Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνος και Ωρωπού» (με κωδικό 377267) η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (ΕΚΤ) με δικαιούχο φορέα εκτέλεσης τη Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο