Γρήγορη Περιήγηση

26-02-24 - 19:20
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η τοποθέτηση της Δημάρχου Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου για 4 ζητήματα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31/01/2024

Η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τοποθετήθηκε για τα ζητήματα της  κεραίας κινητής τηλεφωνίας και διοδίων, του αντιπλημμυρικού έργου της Λ. Σταμάτας καθώς και για τη μελέτη του Τ.Π.Σ. Αναλυτικά:

 

Τοποθέτηση κεραίας στο Σταθμό του ΟΣΕ Αγίου Στεφάνου:

Η νυν Δημοτική Αρχή ήταν εξ αρχής παρούσα στην εκδίκαση αφενός, της προσωρινής διαταγής και αφετέρου, των ασφαλιστικών μέτρων. Παράλληλα, βρίσκονταν σε «ανοικτή γραμμή» για το ζήτημα με το νομικό σύμβουλο, κ. Βασιλείου.

Σας διαβεβαιώνω ότι η νομική υπηρεσία θα προβεί άμεσα στην εκτέλεση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων.

Ενημερωθήκαμε εσχάτως ότι υπήρξε απόπειρα ηλεκτροδότησης της κεραίας, εν τούτοις, δεν εκπέμπει. Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου Διονύσου, χρησιμοποιώντας όλα τα προβλεπόμενα νομικά μέσα συμπεριλαμβανομένης και της κατάθεσης τακτικής αγωγής.

Αντιπλημμυρικό έργο Λ. Σταμάτας:

Αποτέλεσε και πρότασή μας, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο για την ασφάλεια όλων μας. Και μάλιστα, με τον τρόπο της δουλείας διόδου, όπως υποδείξαμε. Είναι σημαντικό ότι, επιτέλους, θα προχωρήσει.

Τοποθέτηση διοδίων:

Παραμένουμε σταθερά και αμετακίνητα ενάντια στην τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων, πλευρικών, μετωπικών, ηλεκτρονικών, στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου. Εντός των προσεχών ημερών θα λειτουργήσει η διαπαραταξιακή επιτροπή, ενσωματώνοντας νέα πρόσωπα.

Μελέτη του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Τ.Π.Σ.):

Στις 29 Ιανουαρίου είχα την πρώτη επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του μελετητικού γραφείου αναφορικά με τα θέματα χωροθέτησης των οικισμών του Δήμου Διονύσου καθώς και για το πλήρες χρονοδιάγραμμα. Αποτελεί βασική προτεραιότητά μας η άμεση επίλυση των οικιστικών ζητημάτων που έχουν προκύψει. Η δεύτερη συνάντηση θα διεξαχθεί με τους εκπροσώπους όλων τα παρατάξεων του Δήμου Διονύσου. Θεωρώ, άλλωστε, σημαντικό το εν λόγω θέμα, το οποίο και αφορά όλους μας.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο