Γρήγορη Περιήγηση

13-06-24 - 20:45
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ηχηρό όχι στα διόδια, από κατοίκους, δημάρχους, οργανώσεις και φορείς κατά την συγκέντρωση στον σταθμό των Αφιδνών. Αυστηρό μήνυμα Γιάννη Καλαφατέλη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων σε Άγιο Στέφανο, Βαρυμπόμπη αλλά και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και στις σχεδιαζόμενες αυξήσεις στις τιμές, διατράνωσαν κατά την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό των Αφιδνών, οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου και των Δήμων Ωρωπού, Κηφισιάς και άλλων περιοχών. Οι Δήμαρχοι Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης και Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος έστειλαν από μικροφώνου και μέσω δηλώσεων στα Μ.Μ.Ε. σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούν περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής με την εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων, αλλά και αυξήσεων στα ήδη υπάρχοντα. Πέρα από τους δημάρχους Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Θανάσης Ζεμπίλης, με τέσσερις αντιδημάρχους, εκπρόσωποι της εκκλησίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου, οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. κα Ραχήλ Μακρή και κ. Παύλος Χαϊκάλης, δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών οργανώσεων και πλήθος κόσμου. Καλαφατέλης: Ο τόπος και οι πολίτες είναι πάνω από τα κέρδη των εργολάβων Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, απευθύνοντας αυστηρό μήνυμα, αφού αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο σε συνεργασία και με τους Δήμους Κηφισιάς και Ωρωπού, στην κατεύθυνση της αποτροπής της εγκατάστασης νέων σταθμών διοδίων και στις σχεδιαζόμενες αυξήσεις, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Σήμερα συγκεντρωθήκαμε εδώ στα διόδια των Αφιδνών για να διατρανώσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων αλλά και στις σχεδιαζόμενες αυξήσεις. Να βάλουμε το συμφέρον του τόπου και των πολιτών πάνω από τα κέρδη των εργολάβων. Το μήνυμα που στέλνουμε όλοι μαζί ενωμένοι, πολίτες, φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση και εκκλησία είναι ένα: Δεν θα δεχτούμε νέα διόδια σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, ούτε αυξήσεις στις τιμές. Δεν θα δεχτούμε άλλη υποβάθμιση και απαξίωση της ζωής και της περιοχής μας. Ο δρόμος του αγώνα ενάντια στα διόδια είναι για εμάς μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς, ο κάθε κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, πρέπει: • Να βεβαιωθεί ότι το ζώο του εμφανίζεται στο ΕΜΖΣ, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet στο pet.gov.gr, αν δεν εμφανίζονται να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρό του. • Να ελέγξει ότι τα στοιχεία του ζώου τους εμφανίζονται επικαιροποιημένα σε περίπτωση που είναι ήδη στειρωμένο και εμβολιασμένο, αν δεν εμφανίζονται επικαιροποιημένα να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο του. • Οι κηδεμόνες των αστείρωτων ζώων πρέπει να επιλέξουν είτε την στείρωση, είτε την αποστολή DNA στο ΕΦΑΓΥΖΣ (Εργαστήριο Φύλαξης & Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς) έως την 21η Ιουλίου 2024. Οι αμελείς ιδιοκτήτες που την 21-07-24 δεν έχουν προβεί σε στείρωση του κατοικίδιού τους, ούτε σε αποστολή DNA είναι εκτεθειμένοι σε πρόστιμο 1000€ που επιβάλλεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία στο ΕΜΖΣ.

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο