Γρήγορη Περιήγηση

19-05-24 - 11:27
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Επιτυχημένη πρεμιέρα των ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ με ΗΛΕΚΤΡΑ – Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έως και 4/7

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/06/2022

Ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και παραδοσιακά δρώμενα ξεκίνησε στο Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο των ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ. Η αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την Πέμπτη 16/6, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Παλιού Σταθμού Τρένου στη ΔΚ Διονύσου, με μία φιλόδοξη θεατρική παράσταση που ετοίμασε ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Δροσιάς σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου. Η αρχαία τραγωδία ΗΛΕΚΤΡΑ του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία της Έλντας Φλέγκα και με μία δυνατή ομάδα εκπληκτικών ηθοποιών, καθήλωσε τους εκατοντάδες θεατές οι οποίοι είχαν την τύχη να απολαύσουν μία εκπληκτική παράσταση, καταχειροκροτώντας στο τέλος όλους τους συντελεστές.

«Απόψε είναι η πρώτη φορά που η αρχαία τραγωδία, με την κλασσική ματιά και με ερασιτέχνες ηθοποιούς, επιστρέφει επιτέλους στον τόπο που τη γέννησε, το αρχαίο Ικάριο και σημερινό Δήμο Διονύσου Είναι μια πρωτότυπη ιδέα και έμπνευση που υλοποιείται φέτος. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό και του χρόνου και κάποια άλλη θεατρική ομάδα να πάρει τη σκυτάλη και να παρουσιάσει μία ανάλογη παράσταση, εδώ στο χώρο που γεννήθηκε η αρχαία τραγωδία.» υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλλαφατέλης.

Ο κ.Καλαφατέλης συνεχάρη την κ.Φλέγκα, τους συντελεστές της παράστασης καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους του Δήμου Διονύσου και τους ερασιτέχνες δημιουργούς που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους τις επόμενες ημέρες. Τέλος κάλεσε τους δημότες να αγκαλιάσουν όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Διονύσου και να τις παρακολουθήσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ΗΛΕΚΤΡΑ θα συνεχίσει με τρεις ακόμα παραστάσεις στον Παλιό Σταθμό του Τρένου στη ΔΚ Διονύσου την Παρασκευή 17/6, το Σάββατο 18/6 και την Κυριακή 19/6 στις 21:00.

Τη σκυτάλη παίρνει η Ετήσια Διήμερη Πολιτιστική Εκδήλωση από το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις», το Σαββατοκύριακο 18 & 19/6 στο χώρο του ΤΥΠΕΤ στον Άγιο Στέφανο στις 21:00.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
web design by
Powered by Browserbros.gr
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο