Γρήγορη Περιήγηση

12-06-24 - 17:23
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Επιτυχημένη αυλαία για τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021, με χιλιάδες πολίτες στις 14 εκδηλώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/09/2021

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021, που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 16/9 στο χώρο εκδηλώσεων στον Παλιό Σταθμό Τρένου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου. Οι ποιοτικές, κατά γενική ομολογία, εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, αποτέλεσαν μία πολιτιστική όαση μετά από μία παρατεταμένη περίοδο πανδημίας και απουσίας κοινωνικών συναθροίσεων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 14 εκδηλώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που άφησαν ικανοποιημένο το σύνολο των θεατών.

Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ εγκαινίασε ο διεθνούς φήμης τενόρος Μάριος Φραγκούλης με μια εξαιρετική συναυλία και τη μουσική σκυτάλη πήραν  η Κωνσταντίνα, η Μαρία Σουλτάτου, ο Γιώργος Υδραίος, και η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα.

Ακολούθησε Ο Γιώργος Βούκανος με τη Μουσική Παράσταση «Οραματισμοί – Ιωάννης Καποδίστριας» με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Κώστα Αρζόγλου.

Το «Χορεύρεσις» προσέφερε ένα όμορφο διήμερο παράδοσης και πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΤΥΠΕΤ στον Άγιο Στέφανο.

Επίσης, η  ομάδα του Προγράμματος Θεατρικής Επιμόρφωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου κατάφερε να συγκινήσει το κοινό με την παράσταση - δρώμενο «1821–2021: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Σφαιροπούλου.

Το θέατρο είχε την τιμητική του με ακόμη 5 παραστάσεις (ΝΤΑ & ΟΧΤΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ από τη Δημοτική Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου, ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Από την Πειραματική Σκηνή του Δήμου Περιστερίου, ΣΟΥΡΗ _ΑΛΙΣΜΟΣ από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίου Δημητρίου και Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ μια παράσταση για όλη την οικογένεια).

Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ κορυφώθηκαν με τον εκπληκτικό Κωστή Μαραβέγια, σε μια μοναδική συναυλία με κέφι και ρυθμό, και ολοκληρώθηκαν με την αισθαντική ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας, περιορισμών και απουσίας εκδηλώσεων και κοινωνικών συναναστροφών, λόγω της πανδημίας, καταφέραμε τελικά να πραγματοποιήσουμε τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ μέσα σε συνθήκες ασφάλειας. Είμαι ικανοποιημένος που οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή χιλιάδων συμπολιτών μας. Ειδικά μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Αντίθετα αποτελεί αναγκαιότητα και χρήσιμη διέξοδο για κάθε συμπολίτη μας αλλά και μέσο ανθρώπινης επικοινωνίας και κοινωνικής συνύπαρξης που μας φέρνει όλους πιο κοντά».     

Φωτογραφίες: Δήμος Διονύσου & VasiaBox (Βάσια Σκυλακάκη VASIABOX (VASIABOX@GMAIL.COM – WWW.VASIABOX.SITE) 

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο για τις εκδηλώσεις βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου https://www.dionysos.gr/, στo https://www.facebook.com/dionysiafest  καθώς και στο κανάλι του Δήμου Διονύσου στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCOJiK6-SbJwBv5LHitBFq1Q

 

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο