Γρήγορη Περιήγηση

20-04-24 - 13:38
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Επιτυχία του Δήμου Διονύσου, θα είναι ανάμεσα στους 38 Δήμους της χώρας που θα εξυπηρετούν πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης, με την εφαρμογή myKEPlive.gov.gr !

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/07/2020

Οι ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη με σκοπό την ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Διονύσου και η στενή συνεργασία του με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννη Τσουδερό και τα υπόλοιπα στελέχη της δημοτικής αρχής, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Ο Δήμος Διονύσου με Κοινή Απόφαση των Υπουργών κ.κ. Κ. Πιερρακάκη και Γ. Γεωργαντά που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 3030/21.7.2020 - ημ/νία κυκλοφορίας 22.7.2020) είναι ανάμεσα στους 38 Δήμους της χώρας που πολύ σύντομα θα εξυπηρετούν πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης, μέσω του ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου, με την εφαρμογή myKEPlive.gov.gr.

Στην απόφαση καθορίζονται όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για την ειδική σύγχρονη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (videoconference) με την ονομασία “myKEPlive.gov.gr”, η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, παρέχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης, για συγκεκριμένες διαδικασίες, από τους Υπαλλήλους των ΚΕΠ.

Επιπλέον, εξειδικεύεται η διαδικασία διενέργειας της τηλεδιάσκεψης, καθώς και οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας.Η εφαρμογή που ήδη λειτουργεί δοκιμαστικά, αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες.

Επισυνάπτεται η απόφαση της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (πηγή: airetos.gr).

αρχεία

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο