Γρήγορη Περιήγηση

24-04-24 - 06:14
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ενημέρωση- Πρόληψη- Εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/03/2024

Η PRAKSIS στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία συνεχίζει τον κύκλο παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προσχολικής Αγωγής & Πρωτοβάθμιας Υγείας και το ΚΕΠ Υγείας, μέσω της Κινητής Μονάδας με σκοπό το τρίπτυχο ενημέρωση - πρόληψη - εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C...

Η δράση υλοποιείται με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες). Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού και με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις. Παράλληλα έχει παραχθεί ενημερωτικό υλικό που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.

H Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Παρασκευή, 29/03/24 από τις 12:30 - 15:00, στην διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου (στην πιάτσα των ταξί), επί της πρώτης οδού στον Άγιο Στέφανο.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία Covid –19.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://praksis.gr/Φορέας συνεργασία: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προσχολικής Αγωγής & Πρωτοβάθμιας Υγείας Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2106218770- 6988600440 (υπεύθυνη κα Λαγκαδινού Σπυριδούλα)

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο