Γρήγορη Περιήγηση

19-05-24 - 23:04
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας από το Δήμο Διονύσου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο "Η Πρόοδος"

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 09/05/2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με χαρά σας προσκαλούμε σε εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας, η οποία συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επικοινωνίας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος».

Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε τις μητέρες που ανατρέφουν τους αυριανούς πολίτες και θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Συνήθη προβλήματα παιδικής και εφηβικής ηλικίας – Το άγχος των εξετάσεων και ο ρόλος των γονέων» από τη Δρ. Σταυρούλα Καραγιάννη, ψυχίατρο παιδιών και εφήβων,  τ. Συντονίστρια – Διευθύντρια του παιδοψυχιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στόχος είναι η ενημέρωσή μας για τα πάντα επίκαιρα προβλήματα ανάπτυξης, μάθησης και συμπεριφοράς που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ανάλογα με την ηλικία των παιδιών μας. Η 40ετής εμπειρία της εισηγήτριας θα βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς στην αναγνώριση, πρόληψη και διαχείριση των συνηθέστερων εξ αυτών. Η ομιλία θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση τρόπων διαχείρισης της αγχωτικής, επίπονης και απαιτητικής για όλη την οικογένεια περιόδου των σχολικών εξετάσεων (ενδοσχολικών και πανελλήνιων). Η συζήτηση που θα ακολουθήσει είναι μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων με την ειδική επιστήμονα, ώστε να φωτιστούν όλοι οι προβληματισμοί μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 6:00μμ-8:30 μμ στο Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ε. Πεντζερίδη1, Αγ. Στέφανος).

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 13/5 στο syllogos.h.proodos@gmail.com ή στο 693 241 0725. 

 

Γεωργία Κριεμάδη   Φλωρεντία Καραβατά   Παναγιώτα Λακαφώση
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής

Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Συλλόγου «Η Πρόοδος»

  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολιτισμού & Επικοινωνίας

 

 

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
web design by
Powered by Browserbros.gr
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο