Γρήγορη Περιήγηση

19-05-24 - 10:47
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Εβδομάδα Τρίτης Ηλικίας στο Δήμο Διονύσου και επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ την Παρασκευή 1/10

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/09/2021

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου και το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. “Η ΕΣΤΙΑ” σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, την Αντιδημαρχία Παιδείας και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, διοργανώνουν την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

Γι’ αυτό το λόγο προγραμματίστηκε κάθε ημέρα και μία ανάλογη δράση.

Πιο συγκεκριμένα:
Δευτέρα 27-9-2021

11:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, στο Άλσος Μπογιατίου (ΣΑΑΚ Μπογιατίου) στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης (πλησίον λυκείου Άνοιξης, οδός Προφήτη Ηλία), οι γυμναστές του Δήμου Διονύσου θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες για να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινή τους ζωή.

 

 

Τρίτη 28-9-2021

10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Στο ΚΑΠΗ Άνοιξης η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου και συγκεκριμένα η δομή “Βοήθεια στο Σπίτι” θα παρευρίσκεται για να κάνει μετρήσεις σακχάρου και χοληστερίνης, ενώ θα δίνει οδηγίες για πρώτες βοήθειες.

 

 

Τετάρτη 29-9-2021

10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ο Ψυχολόγος και η Κοινωνική λειτουργός της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας του Δήμου θα παρευρίσκονται στο ΚΑΠΗ Άνοιξης ώστε να απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν τα άτομα τρίτης ηλικίας και να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές.

 

 

Πέμπτη 30-9-2021

10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Πώς μπορούμε να βλέπουμε τους αγαπημένους μας μέσω των social mediamails

Σε αυτές και ακόμη περισσότερες απορίες, καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Άνοιξης, σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Διονύσου, θα δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών με σκοπό την επικοινωνία μέσω social media, στο ΚΑΠΗ Άνοιξης.

 

 

Παρασκευή 1-10-2021

10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ – ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η Διοίκηση της “ΕΣΤΙΑΣ” σε συνεργασία με τις Επιτροπές των ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου καλωσορίζει τα μέλη της και σηματοδοτεί την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ με την ελπίδα ότι σύντομα θα επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα.

 

Σημειώνουμε ότι: Όλες οι δραστηριότητες θα γίνουν σε εξωτερικούς χώρους λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
web design by
Powered by Browserbros.gr
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο