Γρήγορη Περιήγηση

14-04-24 - 02:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξοπλισμού γραφείων από την Alpha Bank στο Δήμο Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05/05/2020

26 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και εξοπλισμό γραφείων (γραφεία, καρέκλες κλπ) προσέφερε η τράπεζα Alpha Bank στο Δήμο Διονύσου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου.

Ο Δήμος Διονύσου αποδέχθηκε τη δωρεά, για λογαριασμό της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει να διαθέτουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον εξοπλισμό στα σχολεία που έχουν σχετικές ανάγκες.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από μεσολάβηση της κας Μαρίας Αντωνοπούλου - Πρίντζου, τοπικής συμβούλου Κρυονερίου και άμισθης ειδικής συμβούλου φιλοζωίας του Δημάρχου Διονύσου. Για την επιτυχή υλοποίηση της σχετικής διαδικασίας συνέβαλε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Τσουδερός.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την τράπεζα Alpha Bank για τη δωρεά της προς το Δήμο Διονύσου και κατ’επέκταση στα σχολεία του Δήμου μας, καθώς και την κα Μαρία Αντωνοπούλου για την ουσιαστική πρωτοβουλία και μεσολάβησή της. Τέτοιες δράσεις ενισχύουν το αίσθημα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης".

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο