Γρήγορη Περιήγηση

22-06-24 - 00:23
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Μνήμης για τα μέλη των ΚΑΠΗ από το Δήμο Διονύσου και τον Όμιλο ΑΚΤΙΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/02/2022

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου, σε συνεργασία με τον ΌΜΙΛΟ ΆΚΤΙΟΣ και το ΝΠΔΔ ΕΣΤΙΑ, θα πραγματοποιήσουν δράση Προληπτικού Ελέγχου Μνήμης για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου, την Πέμπτη 10 Μαρτίου από τις 09:00 έως τις 12:00 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26 - 28, Άγιος Στέφανος).

Η δράση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της έγκαιρης πρόληψης της Άνοιας. Η Άνοια πλήττει σχεδόν 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, ενώ εκτιμάται ότι το 2050 θα νοσούν με Άνοια 131 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, δημιουργώντας αρνητικές συνέπειες τόσο για το κάθε άτομο που νοσεί και το οικείο περιβάλλον του, όσο και για την ευρύτερη οικονομία.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για τον Covid 19. Υπενθυμίζεται ότι:

α. είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια της δράσης

β. για την πραγματοποίηση των προκαθορισμένων ραντεβού είναι απαραίτητη η επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού, (και μετά την έλευση των 14 ημερών από την τρίτη δόση)  νόσησης (με ημερομηνία διάγνωσης έως και 90 ημέρες πριν) ή rapid test (48 ωρών από την διενέργεια του)

Για τον προγραμματισμό των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του πολυϊατρείου 2106217830 υπ. κ. Μαρουλάκη Ζωής, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 14:00.

Κάθε ραντεβού θα έχει χρονική διάρκεια περίπου δεκαπέντε λεπτά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τον διαγνωστικό έλεγχο θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του ΟΜΙΛΟΥ «ΑΚΤΙΟΣ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο