Γρήγορη Περιήγηση

29-05-24 - 14:46
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/05/2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 
Φέτος θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μια υπέροχη συνεργασία μεταξύ της Βιβλιοθήκης μας και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Θέμα μας, λοιπόν, “Τα Πουλιά”!

Από σήμερα και μέχρι την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, Κυριακή 5 Ιουνίου, καλούμε παιδιά και εφήβους να πάρουν μέρος στην δράση της Βιβλιοθήκης που είναι η εξής:

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και συγκεκριμένα στο παρακάτω σύνδεσμο: "Μένουμε κοντά στην φύση", δραστηριότητες βασισμένες στις ημέρες γιορτής της φύσης: https://ornithologiki.gr/.../145-menoume-konta-sti-fysi

Διαλέξτε όποια αποστολή σας αρέσει (έχει πολλές και για όλες τις ηλικίες) και στείλτε στο e-mail της Βιβλιοθήκης μας (vivliothikidionysou@dionysos.gr).

Τις φωτογραφίες πρέπει να συνοδεύουν τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο παιδιού/εφήβου, όνομα σχολείου και τάξη, μικρή περιγραφή των φωτογραφιών σας ή τίτλους και ονοματεπώνυμο κηδεμόνα.

Οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην σελίδα μας στο facebook γι' αυτό παρακαλούμε να μας δηλώσετε και τα στοιχεία που θέλετε να συνοδεύουν την ανάρτηση.

Όλα τα παιδιά και οι έφηβοι που θα λάβουν μέρος θα πάρουν έπαινο συμμετοχής και μικρό δωράκι από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Η ανάρτηση με τις περισσότερες αντιδράσεις (καρδούλες, like και κοινοποιήσεις) θα βραβευτεί με έξτρα δώρο από τη Βιβλιοθήκη μας.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα κάνουμε εκδήλωση στη Βιβλιοθήκη για να πάρετε τους επαίνους, τα δωράκια σας και να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα Περιβάλλοντος.

Ξεκινάμε λοιπόν! Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο