Γρήγορη Περιήγηση

19-04-24 - 12:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δράση για την προστασία και σίτιση των αδέσποτων υλοποιεί ο Δήμος Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/03/2020

«Μένουμε σπίτι αλλά δεν ξεχνάμε τα αδέσποτα» είναι το σύνθημα του Δήμου Διονύσου ενόψει της δύσκολης περιόδου που όλοι οι πολίτες βιώνουν λόγω του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, η αρμόδια Αντιδημαρχία Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών βρίσκεται συνεργασία με τις φιλοζωικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο καθώς και μεμονωμένους εθελοντές, με στόχο να εξασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η προστασία και σίτιση των αδέσποτων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Τσουδερός δήλωσε σχετικά:

« Χάρη στο συντονισμό και την πολύτιμη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων, δηλαδή της αρμόδιας υπηρεσίας προστασίας αδέσποτων, των φιλοζωικών οργανώσεων, της Πενταμελούς Επιτροπής αδέσποτων, της ειδικής συμβούλου φιλοζωίας του Δημάρχου και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές που δραστηριοποιούνται όλο αυτό το διάστημα, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη σίτιση των απροστάτευτων ζώων. Η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου να μη δούμε στο Δήμο μας εικόνες με νεκρά ζώα που χάνουν τη ζωή τους από ασιτία ή αγέλες ζώων που λόγω της έλλειψης τροφής μπορούν να γίνουν επιθετικά αποτελώντας κίνδυνο για τους συμπολίτες μας. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθούν έμπρακτα την προσπάθειά μας και να προτρέψω τους δημότες, στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς , να αφήνουν ένα μπολάκι με φαγητό και νερό σε εξωτερικούς χώρους, για τους τετράποδους φίλους μας που βρίσκονται στο δρόμο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο