Γρήγορη Περιήγηση

22-06-24 - 00:21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου: Δωρεά 420 βιβλίων από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/07/2021

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου έγινε φέτος αποδέκτης μιας σημαντικής δωρεάς βιβλίων από το «Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου, Κ.Ι.Κ.Π.Ε.», μέσω της δράσης «Ανάπτυξη Συλλογών Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών», που υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «FutureLibrary».

Κάθε χρόνο η επιλογή των Βιβλιοθηκών που λαμβάνουν την ενίσχυση αυτής της δράσης γίνεται με γνώμονα τη δυναμική τους στις διάφορες δράσεις πολιτισμού και φιλαναγνωσίας που οργανώνουν, τον αριθμό των μελών και επισκεπτών τους, την υποδομή τους, τη διοικητική τους οργάνωση και τη λειτουργία του παιδικού και εφηβικού τμήματός τους.

Βασική πεποίθηση του Κ.Ι.Κ.Π.Ε. είναι ότι το έντυπο βιβλίο δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλειφθεί, γιατί καλύπτει πρακτικές και ψυχολογικές ανάγκες που οι ηλεκτρονικές εκδόσεις δεν μπορούν να καλύψουν. Για το λόγο αυτό συμβάλλει στην προαγωγή της ανάγνωσης βιβλίων μέσω του εμπλουτισμού των Βιβλιοθηκών με εκδόσεις που επιλέγονται τόσο για το αξιόλογο περιεχόμενό τους, όσο και για την άρτια εκδοτική τους εμφάνιση.

420 νέοι τίτλοι βιβλίων που καλύπτουν όλες τις θεματικές κατηγορίες, παραλήφθηκαν λοιπόν και θα βρίσκονται στη διάθεση του αναγνωστικού κοινού της Βιβλιοθήκης το συντομότερο δυνατό.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου καθώς και ο Δήμος Διονύσου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τόσο το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. όσο και το FutureLibrary που μέσω αυτής της χειρονομίας δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη στήριξη και ενίσχυση των δημόσιων και δημοτικών Βιβλιοθηκών της χώρας.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρος Αρνής καθώς και η υπεύθυνη Χριστίνα Γιαννέτου μαζί με όλη την ομάδα της Βιβλιοθήκης, εκφράζουν την μεγάλη ικανοποίησή τους για την τιμή να βρίσκεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου ανάμεσα στις Βιβλιοθήκες που έλαβαν την ενίσχυση αυτή και δηλώνουν την ευγνωμοσύνη τους και στους δύο οργανισμούς.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου έχοντας τη στήριξη τόσο από το Δήμο όσο και από ιδρύματα και οργανισμούς που βοηθούν τους σκοπούς της συνεχίζει το σημαντικό της έργο και αναπτύσσει σταδιακά τις πολύπλευρες μορφωτικές και κοινωνικές της δράσεις.

Σύντομα, στις αρχές της νέας σεζόν, θα διοργανωθεί από τη Βιβλιοθήκη ειδική εκδήλωση παρουσίασης της δωρεάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο